Vtipy o blondýnkách
Vtip - Blondýnka v muzeu
Blondýnka je v muzeu a rozhlíží se kolem sebe, až narazí do stolku s vázou. Váza spadne ze stolu a rozbije se na kusy. Hned je na místě rozzuřený hlídač a řve na blondýnku: "Ženská jedna nešťastná, ta váza byla z 15.století!"
Blondýnka se chytne za srdce a oddychne si: "Uf, já se bála, že byla nová!"
Blondýnka se chytne za srdce a oddychne si: "Uf, já se bála, že byla nová!"
Vtip - Blondýnka nastupuje do autobusu
Do autobusu chce nastoupit mladá štíhlá blondýnka v úzké minisukni. Udělá krok na schodek a nemůže zvednout nohu. Neváhá a sáhne dozadu a povolí trochu zip. Znovu další pokus a opět jí sukně nedovolí udělat krok, tak opět povolí zip a další pokus. Po třetím marném pokusu ji zezadu chytne za zadek mladý muž stojící za ní a vhodí ji do autobusu.
"Pane, co si to dovolujete a navíc vůbec se neznáme na takové důvěrnosti!"
On jí odpoví: "Taky si myslím, ale už jste mi třikrát rozepla zip u kalhot!"
"Pane, co si to dovolujete a navíc vůbec se neznáme na takové důvěrnosti!"
On jí odpoví: "Taky si myslím, ale už jste mi třikrát rozepla zip u kalhot!"
Vtip - Blondýnka ve sněhové bouři
Blondýnka jede autem a zastihne ji sněhová bouře. Nezpanikaří, neboť si vzpomene, co jí radil otec: "Kdykoliv tě potká sněhová bouře, počkej, až kolem projede pluh a pak jeď za ním.
Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka jej podle rady následuje. Jede za ním 3/4 hodiny, až pluhař vystoupí a ptá se, co to dělá.
"Otec mi radil, že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem."
A řidič na to: "No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak jestli chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu."
Zanedlouho se opravdu objeví pluh a blondýnka jej podle rady následuje. Jede za ním 3/4 hodiny, až pluhař vystoupí a ptá se, co to dělá.
"Otec mi radil, že při sněhové bouři je nejlepší jet za sněhovým pluhem."
A řidič na to: "No, s parkovištěm před Hypernovou jsem už hotový, tak jestli chcete, můžete jet za mnou ke Kauflandu."
Vtip - Blondýnka a cestář
Jede cestář a za ním blondýnka.
Na semaforu blondýnka vystoupí z auta a říká: "Já jsem Zuzka a ztrácíte náklad."
Muž na to nereaguje a jede dál.
Na dalším semaforu blondýnka znovu vystoupí a říká: "Já jsem Zuzka a ztrácíte náklad."
Muž na to opět nereaguje a jede dál.
Když se to opakuje i na třetím semaforu a blondýnka říká: "Já jsem Zuzka a ztrácíte náklad," muž vystoupí z auta a povídá: "Já jsem Karel, je zima a sypu."
Na semaforu blondýnka vystoupí z auta a říká: "Já jsem Zuzka a ztrácíte náklad."
Muž na to nereaguje a jede dál.
Na dalším semaforu blondýnka znovu vystoupí a říká: "Já jsem Zuzka a ztrácíte náklad."
Muž na to opět nereaguje a jede dál.
Když se to opakuje i na třetím semaforu a blondýnka říká: "Já jsem Zuzka a ztrácíte náklad," muž vystoupí z auta a povídá: "Já jsem Karel, je zima a sypu."
Vtip - Blondýnka a prase v raketoplánu
NASA uspořádá výběrový konkurz, kdo by mohl letět do vesmíru: vyberou blondýnu a prase. Před odletem jim dají obálky s instrukcemi a vyšlou je do Vesmíru.. Když prase otvírá obálku, blondýna mu kouká přes rameno, po otevření se na prase vyvalí arch papíru s informacemi jak obsluhovat cely raketoplán. A blondýna se zděsí, když tam má prase todle, co tam budu mít já? S třesoucíma se rukama otvírá obálku, z ní vyndá papírek s nápisem: "KRM PRASE A HLAVNĚ NA NIC NESAHEJ!"
Vtip - Blondýnka, bruneta a černovláska v nebi
Jde bruneta, černovláska a blondýna do nebe. U brány je potkal sv. Petr a povídá "Když přejdete 1000 schodů a nezasmějete se vtipu jdete do nebe, ale když se zasmějete spadnete do pekla. "Na 150. schodě se zasměje bruneta a spadne do pekla. Na 350. schodě to nevydrží černovláska zasměje se a spadne do pekla.
Na 999. schode se zasměje blondýnka a Bůh ji povídá "Panenko, proč se směješ, vždyť jsem žádnej vtip neřekl."
A blondýnka odpoví:" Já vim, ale mě došel teprve ten první vtip."
Na 999. schode se zasměje blondýnka a Bůh ji povídá "Panenko, proč se směješ, vždyť jsem žádnej vtip neřekl."
A blondýnka odpoví:" Já vim, ale mě došel teprve ten první vtip."
Vtip - Blondýnka v kině
Víš proč si blondýnka bere s sebou do kina 17 kamarádek? Protože vstup je až od 18ti.
Vtip - Blondýnka vaří
Novomanžel se ptá své blonďaté ženy: "Proč už půl hodiny držíš tu slepici za krk?"
"Vařim!"
"A to takhle?"
"No, vždyt tady se píše: Slepici půl hodiny mírně dusíme ..."
"Vařim!"
"A to takhle?"
"No, vždyt tady se píše: Slepici půl hodiny mírně dusíme ..."
Vtip - Nabarvená blondýnka
Blondýnka už je naštvaná, že si z ní pořád dělaj srandu a tak se nabarví. No a jde takhle kolem stáje s ovcema a říká bačovi: "Když uhodnu kolik tam máte ovcí, tak si jednu vezmu."
A on, že teda jo.
Ona se mrkne a vystřelí číslo: 121!
On se zamyslí a říká: "Hmm, přesně. Vyberte si tedy jednu."
Tak si ta blondýnka cpe tu výhru do auta a ten bača za ní přijde a říká: "Jestli uhodnu pravou barvu vlasů, můžu si toho psa vzít zpátky?"
A on, že teda jo.
Ona se mrkne a vystřelí číslo: 121!
On se zamyslí a říká: "Hmm, přesně. Vyberte si tedy jednu."
Tak si ta blondýnka cpe tu výhru do auta a ten bača za ní přijde a říká: "Jestli uhodnu pravou barvu vlasů, můžu si toho psa vzít zpátky?"
Vtip - Bankovka
Pokud by stály vedle sebe na ulici Santa Klaus, Mrazík, chytrá blondýnka a pitomá blondýnka a někdo před nimi upustil 1000 korunovou bankovku, kdo by ji zvedl?
Pitomá blondýnka.....protože nikdo z těch ostatních neexistuje.
Pitomá blondýnka.....protože nikdo z těch ostatních neexistuje.
Vtip - Blondýna u doktora s nemocí
Přijde blondýna k doktorovi a říká, pane doktore mě všechno bolí. Jak všechno, upřesněte to, říká doktor. Slečna si sáhne prstem na tvář a vykřikne bolestí, sáhne si na nohu, a opět vykřikne, nakonec si sáhne na ucho a opět vykřikne.
Doktor se jí zeptá: "Vy jste přírodní blondýna?".
"Ano, proč se ptáte?".
"Já si to hned myslel, máte zlomený prst!"
Doktor se jí zeptá: "Vy jste přírodní blondýna?".
"Ano, proč se ptáte?".
"Já si to hned myslel, máte zlomený prst!"
Vtip - Kontrola blinkrů s blondýnou
Jakou dostanete odpověď od blondýnky zeptáte-li se jí, zda vám fungují blinkry?
Ano, ne, ano, ne, ano, ne, ano ...
Ano, ne, ano, ne, ano, ne, ano ...
Vtip - Blondýnky a pizza
Sedí dvě blondýnky v restauraci a objednají si pizzu. Číšník se ptá:"Chcete ji rozkrájet na čtyři nebo na osm dílů?"
A jedna z blondýnek odpoví: "Na čtyři, osm by jsme nesnědly."
A jedna z blondýnek odpoví: "Na čtyři, osm by jsme nesnědly."
Vtip - Blondýnky a přechod pro chodce
Víte, proč blondýnky rozhazují na přechodu pro chodce chleba?
-???-
Chtějí nakrmit zebru.
-???-
Chtějí nakrmit zebru.
Vtip - Bruneta s blondýnkou o těhotenském testu
Bruneta vypráví blondýně: "Tak jsem byla včera na těhotenském testu."
Blondýna na to: A dávaly tam těžké otázky???"
Blondýna na to: A dávaly tam těžké otázky???"
Vtip - Blondýnka a papamobil
Jede papež v papamobilu a běží za ním blondýnka. Papež povídá: "Zastavte, dcera se chce asi vyzpovídat."
Ale ochranka zastavit nedovolí, co kdyby to byla teroristka? Blondýnka běží dál podle vozu a po pěti kilometrech sotva popadá dech. Papež říká ochrance: "Podívejte se, jak je ta dcera vytrvalá. To bude něco důležitého. Zastavte!" Ochranka má své příkazy a zase odmítne. Ujedou dalších deset kilometrů, blondýnka už nemůže, ale je jim pořád v patách. Teď se papež na ochranku opravdu rozzlobí: "Stát!"
Utrmácená blondýnka doklopýtá k papamobilu a povídá: "Prosila bych dva kopečky! Čokoládovou a vanilkovou!"
Ale ochranka zastavit nedovolí, co kdyby to byla teroristka? Blondýnka běží dál podle vozu a po pěti kilometrech sotva popadá dech. Papež říká ochrance: "Podívejte se, jak je ta dcera vytrvalá. To bude něco důležitého. Zastavte!" Ochranka má své příkazy a zase odmítne. Ujedou dalších deset kilometrů, blondýnka už nemůže, ale je jim pořád v patách. Teď se papež na ochranku opravdu rozzlobí: "Stát!"
Utrmácená blondýnka doklopýtá k papamobilu a povídá: "Prosila bych dva kopečky! Čokoládovou a vanilkovou!"
Vtip - Blondýnky a děti
Víte ...
... proč mají blondýny nanejvýš čtyři děti? Protože si přečetly, že každé páté dítě, které se ve světě narodí, je Číňan.
... proč mají blondýny nanejvýš čtyři děti? Protože si přečetly, že každé páté dítě, které se ve světě narodí, je Číňan.
Vtip - Blondýnka v perlovce
"Tak za kolik půjdem?" zeptal se dobře vyhlížející pán vyzývavé blondýnky v Perlové ulici.
"Za pět set."
"To je moc, dám ti tři stovky."
"Pět set, nebo nic."
Pán odešel. Druhý den náhodou prochází stejným místem s manželkou. Stojí tam zase ta blondýnka a povídá: "No, včera ti bylo líto dát pět set, a koukej, co jsi sehnal za ty tři stovky!"
"Za pět set."
"To je moc, dám ti tři stovky."
"Pět set, nebo nic."
Pán odešel. Druhý den náhodou prochází stejným místem s manželkou. Stojí tam zase ta blondýnka a povídá: "No, včera ti bylo líto dát pět set, a koukej, co jsi sehnal za ty tři stovky!"